Over ons

Over ons als bedrijf wat informatie. Ook hebben wij wat algemene informatie vanuit het bedrijf.

Bedrijf

Over ons bedrijf. Het wordt gerund door twee jonge ondernemers die nog bezig zijn met hun studie en hun portfolio uit willen breiden. Het bedrijf is gesetteld in Apeldoorn. Het is geen officieel kantoor, daarom nodigen wij u uit om een kopje koffie ergens te doen en over de opdracht te praten. Het is en blijft altijd een leerproces, Daarom hopen we in de toekomst veel opdrachten te mogen doen!

Missie

Over onze missie. onze missie is om zoveel mogelijk klanten te helpen en ook goed te kunnen helpen. Wij streven naar een goed klantencontact en fantastische designs/foto’s. Natuurlijk doen we dit ook, omdat dit onze passie is! Ook stoppen wij pas als het ontwerp compleet is geoptimaliseerd en geperfectioneerd, zodat u als klant tevreden bent.

Klanten contact

Over ons klantencontact. Wij streven naar een goede samenwerking met de klant, daarom bespreken we opdrachten op een rustige en relaxte plek. Wij willen de klant goed begrijpen en luisteren daarom ook aandachtig naar uw idee. We bieden de klant een kopje koffie aan in bijvoorbeeld een cafe of restaurant. Hierdoor wordt de sfeer relaxter en kunnen we het rustig bespreken. Wij willen de vraag van de klant zo goed mogelijk beantwoorden dus gaan net zo lang door totdat de opdracht volledig af is.

0
+
Dutjes
0
Gebroken toetsenborden
0
Kopjes koffie

Klanten

We hopen uw bedrijf eraan toe te voegen!